MediaWatch

DR skal løfte Øresundsregion

"Det var derfor, at regeringen efter et møde i sit økonomiudvalg mandag gav grønt lys for, at DR kan flytte alle sine aktiviteter til et nyt byggeri i Ørestaden og lovede samtidig at garantere for det lån, som DR sandsynligvis skal optage for at få råd til at bygge 120.00 kvadratmeter mediehus til en pris i nærheden af tre milliarder kroner. ""Vi skal varetage interessen for en Øresundsregion, og dér ser vi DR som et væsentligt aktiv - og når DR selv ønsker at en placering dér, går det jo op i en højere enhed,"" siger erhvervsminister Pia Gjellerup (S)."

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs