MediaWatch

TvDanmark direktør:

Selv om TvDanmark af mange opfattes som en ny konkurrent til TV3-stationerne, så betragter stationens direktør, Jesper Sehested Lund, snarere TV 2 som hovedfjenden. Som mange andre sætter han spørgsmålstegn ved, om der i det hele taget er plads til de mange, kommercielle tv-stationer i et Danmark, hvor befolkningen ikke har øget sit tv-forbrug væsentligt, selv om der er kommet mange nye kanaler til i de seneste år. TV Danmark kan modtages af flere danskere end TV3-stationerne, og Sehested Lund er især skeptisk, når det gælder overlevelsesmulighederne for stationen 3+.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs