MediaWatch

Dansker til tops hos Microsoft

Det er en af de store poster i Microsofts internationale organisation, som direktør, cand.polit. Jan Hjortshøj, 37, kommer til at bestride pr. 1. marts: Han er udnævnt til globalt ansvarlig for Microsofts program, der matcher store og mellemstore kunders behov for løsninger med partnernes kompetencer og Microsofts produkter og services. Jan Hjortshøj har hidtil været dansk og nordisk ansvarlig for Microsofts partner-samarbejde og salg til mindre og mellemstore virksomheder.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs