MediaWatch

Antenneforeninger går til forskningsministeren

Og de står med tilsammen omkring 100.00 antenneforeningsmedlemmer ligeledes fast på, at TV3/3+ ikke skal være en del af programtilbudet fra 1. juni, hvis prisforhøjelserne fastholdes. TV3s informationschef Niels Jørgen Langkilde tager antenneforeningernes udmeldinger afslappet. Han konstaterer, at parterne befinder sig midt i en forhandlingssituation, hvor nye overenskomster skal aftales, og han finder det naturligt, at parterne melder hårdt ud.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Seneste nyt

Se flere jobs