MediaWatch

Statslig TV under lup

Det besluttede EU-kommissionen i sidste uge. I første omgang er det regeringerne i Frankrig, Italien og Spanien der står for skud, men flere kan følge efter. Resultatet kan blive, at de trækkes for EF-domstolen i Luxembourg, hvis kommissionen finder, at artikel 93 i traktaten er overtrådt. Sager er første gang rejst i 1992 af private TV-stationer i Spanien. Sagerne handler alle om, at de private klager over, at statslige kanaler dumper reklamepriserne. En gang har kommissionen identificeret en - angivelig - ulovlig statsstøttesag, som stadig verserer i EF-domstolens instans. Det drejede sig om støtte til den offentlige portugisiske kanal RTP.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs