MediaWatch

Kristent gennembrud

Tele Danmark og TV-stationen underskrev torsdag en aftale om foreløbig at sende syv timer evangelisk TV hver dag fra kl. 5.0 til 12.0. Dermed har Christian Channel fået sit store gennembrud på kabelnettet i Danmark. TV-stationens danske afdeling har efter TV-dåben i Hjørring for tre år siden ekspanderet kraftigt og fået adgang til omkring 300.00 hustande via en række antenneforeninger. Efter indgåelsen af aftalen med Tele Danmark når de kristne TV-budskaber ud til næsten 1,1 mio. hustande med tilsammen 2,5 mio. potentielle seere.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs