MediaWatch

Lad nettet blomstre med netbloom

Brugerne er blevet taget med på råd under skabelsen af Balthazars nye Internet software: netbloom. Produktet er blevet skabt bl.a med baggrund i intensive tilbagemeldinger fra testbrugere under udviklingsprocessen. Målet har været at skabe Internet baserede brugerflader, der appellerer til brugernes visuelle sanser og som samtidig er effektive administratorer af de til tider begrænsede båndbredder, der er til rådighed på internettet. Ved hjælp af en lille klient, der gemmes på brugerens maskine, gives der nu mulighed for at anvende web brugerflader med 3D universer, animationer og personliggørelse. Disse elementer gemmes i netbloom klienten og web trafikken kan i stedet koncentreres om at trække rå brugerrelevante data frem og tilbage imellem klient og webtrafikken kan i stedet koncentreres om at trække rå brugerrelevante data frem og tilbage imellem klient og server.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs