MediaWatch

Licens spørgsmål i DR2 debat

Sendes DR2 ud jordbaseret i visse områder, opstår der en geografisk forskelsbehandling mod dem der bor i områder, hvor signalet ikke når. Det mener Forbrugerrådet, der foreslår differentieret licens som det kendes fra sort/hvide apparater, og i øvrigt mener at DR burde bruge kræfterne på DR1. Venstre mener godt, det kan lade sig gøre at lade folk betale for de kanaler, de kan se. Kulturministeren synes, det er dårlig idé, og glæder sig i stedet over for kun 7 mill. kr. er muligt at etablere sendemaster, så mange flere får adgang til DR2.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs