MediaWatch

DR motor for Canal Digital parabolkort

Canal Digital sælger programpakker på parabol og ved at tilbyde DRs udsendelser, øger Canal Digital mulighederne for at seere vælger lige præcis deres parabolkort. DR tjener en klatskilling på, at de udenlandske danske seere og seere i Nordatlanten vil se DR via satellit, men årsagen til, at DR gratis leverer programmer til Canal Digital er frygten for at blive hægtet af den digitale udvikling, der er langt længere fremme på satellit end på jordbaseret TV. Canal Digital er en af de få udbydere af digitale kanaler via satellit.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs