MediaWatch

Sportsliste godkendt

EU har godkendt kulturministeriets liste af sportsbegivenheder, som skal sikre at de - set med danske øjne - vigtigste sportsbegivenheder sendes på DR eller TV2. Listen omfatter bl.a. VM og EM fodbold. Problemer vil imidlertid opstå, fordi TV3 har købt rettighederne til EM-kampen mod Wales i juni 1999. TV3 må gerne sende kampen, men skal tilbyde den til DR eller TV2. Kan parterne ikke blive enige om en pris, skal konkurrencestyrelsen fastsætte den. Vil TV3 ikke gå ned i pris, kan sagen ende hos de engelske myndigheder, fordi TV3 har hjemland i England.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs