MediaWatch

Ny frekvensmulighed for landsdækkende radio

En af de nye oplysninger, som kom frem, var, at der muligvis kan etableres en 5. landsdækkende privat radiokanal på blot én frekvens, 92,2 FM, der ifølge Jens Rohde, Venstre, er brugbar landet over.

Telestyrelsen regner nu på sagen. Kan det lykkes, synes der banet vej for forlig på radioområdet, således at DR får den 4. kanal. Der forhandles videre om tre uger. På lokal-TV området diskuterer man den afgift, der blev indført ved sidste medieforlig.

TvDanmark skal i alt lægge 10 mio. - stigende til 25 mio. over tre år - til en fond, der giver penge til græsrods-TV. Det vil TvDanmark gerne være fri for, bl.a fordi flere af græsrods stationerne ikke lever op til kravene for lokalTV.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs