MediaWatch

Ny frekvensmulighed for landsdækkende radio

En af de nye oplysninger, som kom frem, var, at der muligvis kan etableres en 5. landsdækkende privat radiokanal på blot én frekvens, 92,2 FM, der ifølge Jens Rohde, Venstre, er brugbar landet over.

Telestyrelsen regner nu på sagen. Kan det lykkes, synes der banet vej for forlig på radioområdet, således at DR får den 4. kanal. Der forhandles videre om tre uger. På lokal-TV området diskuterer man den afgift, der blev indført ved sidste medieforlig.

TvDanmark skal i alt lægge 10 mio. - stigende til 25 mio. over tre år - til en fond, der giver penge til græsrods-TV. Det vil TvDanmark gerne være fri for, bl.a fordi flere af græsrods stationerne ikke lever op til kravene for lokalTV.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs