MediaWatch

Afslag til Sonofon og Tele Danmark

Sonofon og Tele Danmark får ikke lov til at udskyde udbygningen af det nye DCS-1800-net til mobiltelefoner, som de for nylig bad Telestyrelsen om. De to selskabers begrundelse for at ville vente et år ekstra med den aftalte udbygning var, at antallet af kunder, der har anskaffet en GSM-1800 mobiltelefon har været væsentlig mindre end ventet, samtidig med at leveringen af de nye telefoner har været vanskelig.

Det er imidlertid ikke begrundelse nok til at give en dispensation fra de udbygningsplaner, som Sonofon og Tele Danmark sammen med de to øvrige udbydere - Telia og Mobilix - indvilgede i at følge, da de i marts sidste år vandt den udbudsrunde, som Telestyrelsen havde sat i værk.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs