MediaWatch

Fusionen mellem SBC og Ameritech godkendes

I sidste uge gav fagforeningen officielt sit blå stempel til sammenlægningen af SBC og Ameritech. En talsmand for CWA udtaler at godt nok kan retorikken se voldsom ud - men faktum er, at siden SBC [tidligere] fusionerede med Pacific Telesis, er antallet af gode high-tech jobs vokset i Californien.

CWA tilbød deres godkendelse til en offentlig kommission i staten Ohio i forbindelse med en hørings-/informationsindsamling om multi-milliard fusionen. På trods af fagforeningens godkendelse udtaler en repræsentant for forbrugerne, at han gerne så en "mere officiel" høring om hvordan handelen skaber mere konkurrence og eksempelvis lavere priser, bedre service og nye tjenester.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs