MediaWatch

Spanske digitale TV-platforme slås sammen

. De to rivaliserende digitale TV-platforme - Canal Satelite Digital (Prisa - Sogecable samarbejdet) og Via Digital (Telefonicá) indgår i et fælles (50:50) selskab "så hurtigt som muligt", som det udtrykkes aftalsmænd fra de to selskaber. Den nye platform starter med ca. 800.000 abonnenter - heraf 500.000 fra Canal Satelite og 300.000 fra Via Digital. Et memorandum of understanding blev underskrevet den 21. juli 1998 og stipulerer at aftalen skal være tilendebragt senest den 30.september 1998, selvom den nye platform næppe er klar før i midten af oktober.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs