MediaWatch

Bauer bliver medlem af Danske Medier

Den store, internationale radiokoncern vil styrke brancheforeningens interessevaretagelse på lydområdet og tilføre viden omkring kommerciel radio, udtaler Danske Mediers adm. direktør.

Foto: PR/Bauer Media Group

Der skal laves et nyt navneskilt til Danske Mediers næste generalforsamling, da radiokæmpen Bauer Media har meldt sig ind i de private mediers brancheorganisation. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Bauer ejer bl.a. radiostationerne Nova, The Voice og Pop FM, og har ugentligt flere millioner lyttere i Dannmark. Koncernen er del af Bauer Media Group, som har hovedsæde i Hamborg og råder store radiobrands såvel som en række lokalstationer i Storbritannien. Desuden driver koncernen radiostationer i en stribe europæiske lande herunder Irland, Tyskland og Polen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs