MediaWatch

Top 20: Storformater fortsatte som største seermagneter

"Den store bagedyst" fortsatte som det mest sete program i uge 45, mens nyt TV 2-format fik med næsten 100.000 færre seere til andet program.

Frederik Cilius, Sofie Jo Kaufmanas, Peter Frödin, Mille Dinesen. | Foto: Lasse Lagoni TV 2

Weekendens store underholdningsformater på TV 2 og DR1 havde den største tiltrækning på seerne i sidste uge på live flow-tv - omend med lidt aftaget styrke. Det viser Kantar Gallups tv-måling fra uge 45.

DR1 lagde sig igen igen i top blandt de 20 mest sete programmer med "Den store bagedyst" med 791.000 seere, hvilket er en tand færre end de 814.000 programmet scorede i uge 44.

TV 2's store efterårshit "Vild med dans" placerede sig som det næstmest sete program med 722.000 seere og lagde sig dermed foran det nye TV 2-format "Hvem holder masken", som havde premiere ugen forinden. Det sydkoreanske format er blandt TV 2's store underholdingsinvesteringer, fortalte kanalchef på TV 2, Dorthe Thirstrup, i sommer.

"Det er jo en af dem der, hvor vi laver noget stjernedyrt og satser stort. Vi kan lande lige på maven på den her," udtalte hun under en præsentation af underholdningsprogrammet på Copenhagen TV Festival.

Mens det første underholdningsprogram med masker havde 656.000 seere, faldt seertallet til andet program til 564.000.

 

 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs