MediaWatch

Medieordførere kræver redegørelse for hvordan millionerne er brugt hos Loud

Kulturministeren vil bede Radio- og tv-nævnet om at skaffe en redegørelse for, hvordan public service-midlerne til Loud er blevet brugt, efter det har vist sig, at radiokanalen ikke har leveret på alle parametre i forhold til det, der blev lovet. Det kom frem på et samråd om Loud. (Rettet)

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) har arvet den varme politiske kartoffel, der er den unge radiokanal Loud, efter hun tidligere på efteråret overtog kulturministerposten. Onsdag var hun kaldt i samråd om radiokanalen af Dansk Folkeparti. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Rettet 27.10. kl. 09.21: Så det fremgår, at Kulturradio Danmark får 64,2-65,7 mio kr. årligt, ikke 69 mio. kr., som det tidligere fremgik og blev sagt på samrådet.

Kulturradio Danmark vandt et udbud om at levere et produkt - en kulturradio på dab målrettet unge - men efter Radio- og tv-nævnet har vurderet, at radiokanalen ikke har leveret det, der blev lovet og krævet, beder en række mediepolitiske ordførere nu om en redegørelse for, hvordan Loud reelt har brugt de 64,2-65,7 mio. kr. om året, som radiokanalen modtager.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs