MediaWatch

SF udpeger ny medieordfører til at afløse Rasmus Nordqvist

Mens partiets klimaordfører er på orlov rykker SF rundt på flere profilers ordførerskaber. Det betyder bl.a. ny medieordfører kort før forhandlinger om en ny medieaftale forventes at blive indledt.

Rasmus Nordqvist (SF) overdrager medieordførerposten til Charlotte Broman. | Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Opdateret kl. 12.07 med information om tidspunkt for udskiftning på posten.

Socialistisk Folkeparti skal have ny klimaordfører i nogle måneder, mens den nuværende tager orlov. Valget er faldet på Rasmus Nordqvist, partiets medieordfører, og det har udløst en stribe ændringer i ordførerskaber i partiet, skriver Altinget.

Afløser på posten som medieordfører er Charlotte Broman, der har været medlem af Folketinget for SF siden 2019. Hun er i øvrigt ordfører for partiet på idræts-, kommunal, handicap- og kulturområdet, fremgår det af hendes profil på SF's hjemmeside. Hun afløste allerede på posten som medieordfører i august.

Partiets nuværende klimaordfører, Signe Munk, regner ifølge Altinget med at genoptage sine ordførerskaber, når hun vender tilbage fra orlov, men om det betyder, Rasmus Nordqvist vender tilbage til rollen som medieordfører, er ikke oplyst.

Udskiftningen er sket kort før, forhandlinger om en ny medieaftale forventes at gå i gang. Regeringen har meddelt, at forhandlingerne vil blive indledt i år, men en egentlig aftale vil formentlig først lande på den anden side af nytår.

Regeringen forventer at lande medieforlig i start 2022 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs