MediaWatch

Akkrediterede journalister får vaccine før OL

Journalister og fotografer, der skal dække de Olympiske Lege i Japan til sommer, får tilbud om at blive vaccineret mod corona.

Foto: Kim Kyung-Hoon/REUTERS / X01368

Vaccine-producenten Pfizer-Biontech har ekstraordinært doneret vacciner til alle atleter samt stabsmedlemmer, der skal deltage i Legene i Japan til sommer for at mindske smitterisikoen. Dén udsigt har fået Danmarks Idrætsforbund (DIF) til også at inkludere alle, der er akkrediteret til OL - heriblandt mediefolk, oplyser DIF på sin hjemmeside, skriver Journalisten.

"Vi er meget glade for at kunne tilbyde hele holdet omkring OL- og PL-operationen en coronavaccination, så alle OL/PL-akkrediterede danskere, der skal til Tokyo, minimerer smitterisikoen," siger Morten Mølholm Hansen, adm. direktør i DIF, på hjemmesiden.

Vaccinationerne vil primært finde sted i maj og juni.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs