MediaWatch

Akkrediterede journalister får vaccine før OL

Journalister og fotografer, der skal dække de Olympiske Lege i Japan til sommer, får tilbud om at blive vaccineret mod corona.

Foto: Kim Kyung-Hoon/REUTERS / X01368

Vaccine-producenten Pfizer-Biontech har ekstraordinært doneret vacciner til alle atleter samt stabsmedlemmer, der skal deltage i Legene i Japan til sommer for at mindske smitterisikoen. Dén udsigt har fået Danmarks Idrætsforbund (DIF) til også at inkludere alle, der er akkrediteret til OL - heriblandt mediefolk, oplyser DIF på sin hjemmeside, skriver Journalisten.

"Vi er meget glade for at kunne tilbyde hele holdet omkring OL- og PL-operationen en coronavaccination, så alle OL/PL-akkrediterede danskere, der skal til Tokyo, minimerer smitterisikoen," siger Morten Mølholm Hansen, adm. direktør i DIF, på hjemmesiden.

Vaccinationerne vil primært finde sted i maj og juni.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs