MediaWatch

Pressechef i Radikale Venstre får nyt job

Efter halvandet år stopper Radikale Venstres pressechef og skifter til en stilling som kommunikations- og pressechef i Lev Uden Vold.

Asbjørn Lindsø har været pressechef for Radikale Venstre siden 2019 | Foto: PR

Pressechef Asbjørn Lindsø stopper hos Radikale Venstre og bliver ny kommunikations- og pressechef hos Lev Uden Vold. Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Asbjørn Lindsø kom til Radikale Venstre som ny pressechef i efteråret 2019 fra en stilling som som teamleder for kommunikation og presse i Julemærkefonden. Han har tidligere været kommunikationschef i Plastindustrien i Dansk Industri.

Ansættelsen af Asbjørn Lindsø sker som led i en oprustning af Lev Uden Volds kommunikations- og presseindsats, skriver organisationen, der fungerer som rådgivnings- og videnscenter og har til formål at forbedre hjælpen til folk, der oplever vold i nære relationer.

Asbjørn Lindsø er 38 år, uddannet cand.comm fra RUC og begynder i det nye job 1. maj, skriver Lev uden Vold.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs