MediaWatch

Fødevareministerens pressechef skifter til Danish Crown

Bjarke Kamstrup skifter de bonede gulve på Christiansborg ud med et job i slagterikoncernen.

Foto: Danish Crown / PR

Efter to år i spidsen for fødevareministeriets pressehold stopper Bjarke Kamstrup ved udgangen af marts i jobbet for Rasmus Prehns ministerium.

1. maj tiltræder han så i stedet i sit nye job som public affairs manager og kommunikationspartner for datterselskaberne Dat-Schaub og Ess-Food i Danish Crown.

Her skal ifølge en meddelelse fra Danish Crown arbejde sammen med chefen for public affairs i Danish Crown, Frederik Greibe.

"Dialogen med omverdenen er vigtig for Danish Crown, som i disse år er i gang med en grøn omstilling, og her er ikke mindst kommunikationen med aktørerne inden for fødevareområdet væsentlig for at kunne sætte fokus på de rigtige områder. Derfor er jeg meget glad for at få Bjarke med holdet," siger Astrid Gade Nielsen, kommunikationsdirektør i Danish Crown, i meddelelsen.

Bjarke Kamstrup var først pressechef for Mogens Jensen, inden Rasmus Prehn trådte til i efteråret. før Christiansborg-jobbet var han ansat hos TV Midtvest og TV2 Nyhederne.

"Jeg bilder mig ind, at min baggrund i det vestjyske giver mig et godt kendskab til menneskene og miljøet i landbruget. Danish Crown er i gang med en spændende transformation, og jeg glæder mig til at kaste mig ind i kampen for en mere bæredygtig fremtid for fødevarer," siger Bjarke Kamstrup selv om jobskiftet.

Carlsbergs pressechef forlader bryggeriet til fordel for Danfoss

Mere fra MediaWatch

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs