MediaWatch

Lars Løkke hyrer kommunikationschef

Jeppe Søe har fået titel af kommunikationschef for tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Lars Løkke Rasmussen var statsminister i perioden 2009-2011 og igen fra 2015 til 2019. | Foto: Jens Dresling

Løsgænger og tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen har ansat tidligere tv-vært og nuværende foredragsholder, journalist og rådgiver Jeppe Søe som kommunikationschef. Det skriver Ekstra Bladet.

Jeppe Søe, der i 2020 blev præsenteret som ny ansv. chefredaktør for Min By News, oplyser til mediet, at arbejdet for Lars Løkke Rasmussen er ulønnet. Han figurerer fortsat som ansv. chefredaktør på Min By News' hjemmeside.

Lars Løkke Rasmussen meldte sig ud af Venstre i begyndelsen af 2021 og har siden da etableret et politisk netværk. Han var senest statsminister fra 2015 til 2019.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs