MediaWatch

S er åben for hjælpepakke til ugeaviser

Medieordfører for Socialdemokratiet er klar til at gå i dialog med Danske Medier om genåbning af hjælpepakke til ugeaviserne, men ser ikke en særskilt forhandling om en ugeavispulje for sig.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det er ikke acceptabelt, hvis danske ugeaviser må dreje nøglen om på grund af coronakrisen. Sådan lyder reaktionen fra Socialdemokraternes medieordfører, Kasper Sand Kjær, efter Danske Medier mandag i et brev til kulturminister Joy Mogensen krævede, at forårets annoncehjælpepakke for medierne nu bliver genåbnet for ugeaviserne.

”Det er enormt vigtigt for os at sikre, at vi har stærke lokale og regionale medier i Danmark. Det er også en af vores sigtelinjer for et nyt medieforlig at styrke de medier, der dækker danskernes liv rundt om i landet,” siger Kasper Sand Kjær til MediaWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs