MediaWatch

S er åben for hjælpepakke til ugeaviser

Medieordfører for Socialdemokratiet er klar til at gå i dialog med Danske Medier om genåbning af hjælpepakke til ugeaviserne, men ser ikke en særskilt forhandling om en ugeavispulje for sig.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det er ikke acceptabelt, hvis danske ugeaviser må dreje nøglen om på grund af coronakrisen. Sådan lyder reaktionen fra Socialdemokraternes medieordfører, Kasper Sand Kjær, efter Danske Medier mandag i et brev til kulturminister Joy Mogensen krævede, at forårets annoncehjælpepakke for medierne nu bliver genåbnet for ugeaviserne.

”Det er enormt vigtigt for os at sikre, at vi har stærke lokale og regionale medier i Danmark. Det er også en af vores sigtelinjer for et nyt medieforlig at styrke de medier, der dækker danskernes liv rundt om i landet,” siger Kasper Sand Kjær til MediaWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs