MediaWatch

Ny formand varsler åbenhed og synlighed i Radio- og tv-nævnet

Kulturministerens ønske om større deltagelse i den offentlige debat af det nye Radio- og tv-nævn ligger lige for, mener nyudnævnt formand. "Det er helt naturligt, at der er en forventning om, at vi ikke bare er i stand til at træffe afgørelser, men også er i stand til at kommunikere om de afgørelser, vi træffer," siger han.

Søren Sandfeld Jakobsen og resten af de nyudnævnte medlemmer af Radio- og tv-nævnet er udpeget frem til udgangen af 2024. | Foto: Joachim Adrian

Radio- og tv-nævnet skal indgå mere i den offentlige debat. Sådan lød ønsket fra kulturminister Joy Mogensen (S) mandag over for Politiken, efter hun havde præsenteret navnene på de 11 medlemmer, der skal sidde i nævnet de næste fire år.

Det er toner, som Søren Sandfeld Jakobsen, nyudnævnt formand for nævnet og juraprofessor ved CBS med ekspertise i bl.a. medieret og IT-ret, har tænkt sig at honorere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs