MediaWatch

Ny formand varsler åbenhed og synlighed i Radio- og tv-nævnet

Kulturministerens ønske om større deltagelse i den offentlige debat af det nye Radio- og tv-nævn ligger lige for, mener nyudnævnt formand. "Det er helt naturligt, at der er en forventning om, at vi ikke bare er i stand til at træffe afgørelser, men også er i stand til at kommunikere om de afgørelser, vi træffer," siger han.

Søren Sandfeld Jakobsen og resten af de nyudnævnte medlemmer af Radio- og tv-nævnet er udpeget frem til udgangen af 2024. | Foto: Joachim Adrian

Radio- og tv-nævnet skal indgå mere i den offentlige debat. Sådan lød ønsket fra kulturminister Joy Mogensen (S) mandag over for Politiken, efter hun havde præsenteret navnene på de 11 medlemmer, der skal sidde i nævnet de næste fire år.

Det er toner, som Søren Sandfeld Jakobsen, nyudnævnt formand for nævnet og juraprofessor ved CBS med ekspertise i bl.a. medieret og IT-ret, har tænkt sig at honorere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs