MediaWatch

S afviser flere penge til medieområdet: "Der kan sagtens skabes mere kvalitet, uden at det kræver flere penge"

Socialdemokratiet går imod støttepartiers krav om, at medieområdet skal tilføres flere millioner i et kommende medieforlig. Medieordfører håber på et bredt medieforlig næste år, men vil ikke garantere en ny aftale inden sommer.

Kasper Sand Kjær, medieordfører, Socialdemokratiet. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det var ikke et mediepolitisk punktum, men snarere et kolon, som den socialdemokratiske regering, Enhedslisten, Radikale Venstre, SF og Alternativet fik sat med finanslovsaftalen tidligere på måneden. Her blev anden runde af DR's besparelser sløjfet.

Støttepartierne ser det nemlig som en bunden opgave at få skovlet flere penge over i medieområdet i de kommende medieforhandlinger. Men støttepartierne skal ikke vente åbne arme og pengekasser fra regeringen, siger Socialdemokratiets medieordfører, Kasper Sand Kjær.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs