MediaWatch

DR vil tage bestik af medieforlig før der slås søm i en "samlet tilpasningsplan"

Aflysning af kommende besparelser første skridt til, at DR kan gennemføre strategiplan, lyder det fra generaldirektør, der ser frem mod medieforlig og public service-kontrakt.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

DR's økonomi bliver ikke mindre i 2022 og 2023, som der hidtil har været lagt op til. Det er resultatet, efter der søndag blev præsenteret en finanslov for 2021, som slår en streg over anden fase af DR's besparelser i perioden 2019-2023.

Ligesom Stig Paulsen, formand for kontaktudvalget hos DR, pegede på tidligere mandag over for MediaWatch, så er rammerne om DR's virke de kommende år ikke lagt fast, hvis man spørger generaldirektør Maria Rørbye Rønn. Hun ser frem mod forhandlingerne om et nyt medieforlig, som også blev varslet søndag i forbindelse med præsentationen af finansloven.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs