MediaWatch

DR vil tage bestik af medieforlig før der slås søm i en "samlet tilpasningsplan"

Aflysning af kommende besparelser første skridt til, at DR kan gennemføre strategiplan, lyder det fra generaldirektør, der ser frem mod medieforlig og public service-kontrakt.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

DR's økonomi bliver ikke mindre i 2022 og 2023, som der hidtil har været lagt op til. Det er resultatet, efter der søndag blev præsenteret en finanslov for 2021, som slår en streg over anden fase af DR's besparelser i perioden 2019-2023.

Ligesom Stig Paulsen, formand for kontaktudvalget hos DR, pegede på tidligere mandag over for MediaWatch, så er rammerne om DR's virke de kommende år ikke lagt fast, hvis man spørger generaldirektør Maria Rørbye Rønn. Hun ser frem mod forhandlingerne om et nyt medieforlig, som også blev varslet søndag i forbindelse med præsentationen af finansloven.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs