MediaWatch

Støttepartier har tabt troen på medieforlig før sommer

Forhandlinger om et nyt medieforlig lader vente på sig. Regeringens støttepartier havde set et startskud for sig i foråret, men forventningen er nu, at det først sker i efteråret.

Foto: Jens Dresling

Troen, på at nye medieforhandlinger bliver startet op inden sommer, hænger i en tynd tråd hos S-regeringens støttepartier, Radikale, SF og Enhedslisten, der nu forventer, at kulturminister Joy Mogensen (S) først kommer ud af starthullet og indkalder efter sommer. Det skriver Journalisten.

Selvom støttepartierne har opfordret til at få gang i forhandlingerne i foråret, har de kigget forgæves efter en invitation, ligesom ministeren ikke vil svare på, hvornår det sker. Det tolker bl.a. Jens Rohde, medieordfører for Radikale Venstre, som, at et udspil fra regeringen først kommer i efteråret.

"Når hun ikke vil svare på, om det kommer før sommerferien, så er det selvfølgelig, fordi det først kommer efter sommerferien,” siger Jens Rohde til Journalisten.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs