MediaWatch

Minister udfordrer støttepartier på nye krav til DR-besparelser

Støtterne i rød blok vil have en stopklods sat i døren for besparelserne af Danmarks Radio - og det skal gerne ske før end senere. Ifølge kulturministeren haster det dog ikke så meget, som støttepartierne har lagt op til.

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Selvom støttepartierne efterlyser hurtig handling på medieområdet med henblik på at lande en ny medieaftale, mener kulturminister Joy Mogensen (S) ikke at have så travlt, som partifællerne har lagt op til, hvis der skal være mulighed for at rulle den næste runde af DR-besparelser tilbage. Det skriver Politiken

"Jeg har tjekket med DR, hvordan det ser ud med organisation og økonomi. Det svar, jeg har fået, er, at med den økonomi, der ligger i deres budget for 2020 og 2021, er der ikke behov for at lave yderligere sparetiltag for den periode. Jeg siger ikke, at vi har god tid, men jeg mener, at vi har tid nok," siger ministeren til Politiken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs