MediaWatch

Fødevareministeren henter pressechef fra TV 2

TV 2-journalist skifter efter tre år som politisk reporter titlen ud for at blive pressechef for Mogens Jensen (S), minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling.

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Miljø- og Fødevareministeriet har ansat Bjarke Kamstrup som pressechef for fødevare-, fiskeri- og ligestillingsminister Mogens Jensen (S). Det oplyser Bjarke Kamstrup på Twitter.

Den kommende pressechef kommer fra TV 2, hvor han har arbejdet som journalist siden 2015. De seneste tre år har han haft titel af politisk reporter. Der er endnu ikke sat en dato på hans tiltræden i ministeriet, men fredag er hans sidste dag på den politiske redaktion.

Bjarke Kamstrup blev uddannet fra Danmarks- Medie og Journalisthøjskole i 2013, hvorefter han blev ansat som reporter på TV Midtvest.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs