MediaWatch

Kommunikationschef i Roskilde rykker til Kulturministeriet

Kulturministeriet har fundet chef for Politik og Kommunikation i Roskilde Kommune, hvor kulturminister Joy Mogensen (S) er tidligere borgmester.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Kommunikationschef Michael Dahl Nielsen skifter rådhuset i Roskilde ud med Kulturministeriet. Det skriver Roskilde Avis og Kulturmonitor.

Michael Dahl Nielsen skal i ministeriet stå i spidsen for den nye enhed Politik og Kommunikation, som er oprettet efter regeringsskiftet, hvor Joy Mogensen (S) overtog kulturministerposten efter Mette Bock.

Departementschef i kulturminsteriet Marie Hansen har tidligere forklaret til Kulturmonitor, at enheden er en fornyelse af den eksisterende kommunikationsafdeling, som skal have "en central rolle i ministerens politisk centrale forandringsprojekter" - herunder ønsket om at tale kulturen mere op.

Michael Dahl Nielsen har siden slutningen af 2015 været kommunikations- og pressechef i Roskilde Kommune, hvor Joy Mogensen har været borgmester siden 2011, inden hun i år blev udnævnt til kulturminister.

Som særlig rådgiver har Joy Morgensen ansat Kasper Fogh Hansen, der er tidligere kommunikationschef i Tænketanken Cevea.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs