MediaWatch

Lars Løkke var med afstand den mest omtalte partileder i valgkampen

Lederne af de to partier, der ifølge meningsmålinger står til at blive de største efter dagens valg, blev de mest omtalte i de landsdækkende medier, viser tal fra Infomedia.

Valgstederne åbnede i morges kl. 8 – her Odense Rådhus. | Foto: Tim K. Jensen/Ritzau Scanpix

Efter en lille måneds valgkamp har vælgerne i dag mulighed for at gå i stemmeboksen og være med til at sammensætte et nyt Folketing. I de landsdækkende medier løb statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Mette Frederiksen, formand for Socialdemokratiet, med den største del af omtalen, viser tal fra Infomedia.

Flest omtaler fik statsministeren med 7517, mens statsministerkandidaten fra Socialdemokratiet blev omtalt 5592 gange. Derfra er der et stykke ned til de næste på listen, som er Rasmus Paludan fra Stram Kurs og Dansk Folkepartis Kristian Thulesen Dahl. De blev begge omtalt over 2000 gange.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs