MediaWatch

Politikere: Rapport underprioriterer konflikt mellem DR og dagblade

Flere politiske partier savner, at rapporten fra Public service-udvalget adresserer konflikten mellem DR og de private dagblade.

Jens Dresling/Polfoto
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Den længe ventede rapport fra Public service-udvalget underprioriterer konflikten mellem DR og de private dagblade. Det mener flere politikere, skriver Berlingske.

Både Venstre, Dansk Folkeparti og De Radikale siger til Berlingske, at de savner, at rapporten forholder sig til konflikten, hvor de private dagblade højlydt har ønsket en afgrænsning af DR.

"Afgrænsningen mellem DR og de private er en vigtig diskussion, som næsten ikke er adresseret i udvalgets rapport. Jeg synes, at DR stadig skal have et stærkt public service nyhedstilbud på internettet, men jeg savner nogle overvejelser om, hvordan man kan skabe et anderledes nyhedstilbud end det, dabladene laver," siger Zenia Stampe, medieordfører for De Radikale.

Kulturminister Bertel Haarder (V) siger, at han også har noteteret sig, at rapporten ikke berører en løsning på problemet, men tilføjer, at det også er fordi, at er svært at finde en løsning på konflikten.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere