MediaWatch

Ritzaus Bureau udnævner udviklingsdirektør

Ny udviklingsdirektør skal udvikle bureauets tilbud til kunder uden for mediebranchen og skabe vækst.

Foto: /ritzau/Mathias Christensen

Ritzaus Bureau A/S justerer organisationen og har udnævnt Kristoffer Gravgaard til udviklingsdirektør i en nyoprettet stilling. Det skriver bureauet i en pressemeddelelsen.

Tiltaget skal sætte skub i væksten i den del af Ritzaus forretning, der ligger uden for den klassiske nyhedstjeneste og henvender sig til kunder uden for mediebranchen.

"Ritzaus Bureau er en meget vigtig del af danskernes nyheder. Det har Ritzau været i 150 år. Men presset på mediernes forretningmodel og den markant professionaliserede kommunikationsbranche gør, at Ritzau har og skal dyrke helt nye muligheder for at finansiere sin nyhedstjeneste. Og her er Kristoffer Gravgaard med sin journalistiske baggrund, teknologiske indsigt og stærke forretningsforståelse den helt rigtige til at drive en kundeorienteret udvikling af Ritzau," siger chefredaktør og adm. direktør Lars Vesterløkke, i meddelelsen.

Kristoffer Gravgaard er oprindeligt journalist og har i løbet af de seneste år haft posten som udviklings- og it-chef på Ritzaus Bureau, hvor han har haft ansvar for teknologi og udvikling.

Han er tidligere direktør for Nyhedsbureauet Newspaq, i dag Ritzau Fokus efter det blev overtaget af Ritzaus Bureau. Han har før da arbejdet på bl.a. Nyhedsavisen, Dagbladet Dagen og MetroXpress.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs