MediaWatch

Schlüter bedyrer sin uskyld i politianmeldt sag

Johan Schlüter lægger skylden for muligt urent trav hos central person i sagen.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Den tidligere så succesfulde Johan Schlüter har været manden i front for det, der var landets førende copyright-kontor. Nu har en sag om mulige ulovligheder for 100 millioner kroner for alvor standset bølgen af succes og svækket firmaets rygte. Det skrev Berlingske Business lørdag.

I juli begyndte skandalesagen at rulle for Johan Schlüter Advokatfirma. Producentforeningen politianmeldte urent trav i forvaltningen af pengene i Registrering Danmark, som var ejet af tre partnere i advokatfirmaet, herunder Johan Schlüter selv.

I alt drejer det sig ifølge Producentforeningen om cirka 100 millioner kroner. Producentforeningen anmeldte ikke nogen bestemt person eller virksomhed, men dagen efter anmeldte Johan Schlüter Advokatfirma en person i sagen.

Siden sagen begyndte at rulle, er tilliden til Johan Schlüter Advokatfirma smuldret. Klienter og medarbejdere er forsvundet i stor stil, og selskabet blev erklæret konkurs i tirsdags.

Opdateret 12.10: MediaWatch skrev tidligere navnet på en person med tilknytning til sagen. Navnet er slettet, efter MediaWatch blev opmærksom på, at der er nedlagt navneforbud i sagen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs