MediaWatch

Medie: Twitter vil øge længden på tweets

Twitter vil ifølge mediet @Recode øge antallet af tegn, et tweet må fylde. Ekspert mener, at ændringen kan true Twitter fremover.

Foto: Soeren Stache/AP/Polfoto/Arkiv

Teksten på en besked – også kaldt et tweet – på det sociale medie Twitter har nu en maksimal længde på 140 tegn. Det ser dog ud til, at formen bliver ændret. Dermed vil Twitter-brugerne snart få mulighed for at lave længere opdateringer på Twitter. Det skriver Jyllands-Posten søndag.

Udviklingen møder dog kritik fra Benjamin Rud Elberth, digital chef i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese, der mener, at mediet vil bevæge sig væk fra hvad, Twitter står for.

”Twitter er i virkeligheden en Ritzau-rulle, hvor vi får præsenteret de vigtigste ting inden for nyheder og gossip. Hvis vi pludselig får lange artikler på platformen, som vi skal læse til ende, så risikerer mediet at dø,” siger han til Jyllands-Posten.

Dog vil en øget tegnbegrænsning på det sociale medie være medvirkende til et mere præcist sprog blandt brugerne, mener Anders Fogh Jensen, der er forfatter til ”Projektsamfundet”.

Mere fra MediaWatch

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs