MediaWatch

"Hvad med den glemte diskussion af TV 2's rolle"

Sommer 7'eren.  Dagens Q&A gæst erkender, at fremtiden for hans nye arbejdsgiver, Boxer TV, er fyldt med trusler og begrænsninger, men også gyldne muligheder.

Årets begivenhed set gennem mediebriller var muligvis Discovery's OL-rettighedskøb, eller var det Rita-samarbejdet mellem TV 2 og Netflix, eller Radio 24syv's stabile fremgang?

Det var i hvert fald et massivt folkeligt engagement i folketingsvalget, siger dagens Q&A-bidrager, Ulf Lund, der tiltræder nyt job som direktør for Boxer TV om 14 dage.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs