MediaWatch

MTG's russiske hovedpine jagter købere

Tv-selskabet CTC Media er på charmeoffensiv for at finde mulige købere, men har foreløbig ikke fået nogen bud. Lykkes missionen, venter der CTC-ledelsen en millionbonus, skriver russisk medie.

Foto: Misha Japaridze/AP/Polfoto

'Åbent Hus'-skiltet er sat på døren på det russiske tv-selskab, CTC Media. Alligevel har ingen købere meldt deres ankomst og lyst til at overtage selskabet, der er kommet i problemer på grund af en ny russisk lov om massemedier.

Loven begrænser udenlandsk ejerskab af russiske medievirksomheder til 20 pct. fra 2016. Det er et problem for den skandinaviske tv-koncern Modern Times Group (MTG), som med 39 pct. af aktierne CTC Media er selskabets hovedaktionær.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs