MediaWatch

Michael Cordsen forlader Bonnier-top

Topchef for Bonnier Publications, danske Michael Cordsen, går på pension i begyndelsen af 2016. Han afløses af svenske Lars Dahmén.

Topchefen for Bonniers internationale magasinforretning, Bonnier Publications, Michael Cordsen, stopper på posten i 2016, oplyser Bonnier.

Michael Cordsen, som har stået i spidsen for Bonnier Publications i tre år, går på pension i begyndelsen af 2016. Hans efterfølger bliver svenske Lars Dahmén, som samtidig med posten som chef for Bonniers globale magasinforretning også bliver chef for den lokale svenske forretning.

"Michael Cordsen går på pension efter en lang og succesfuld karriere i Bonnier. Han har som adm. direktør leveret stærke overskud over en lang række år gennem succesfulde lanceringer af magasiner såsom blandt andre Science Illustrated History," udtaler Tomas Franzén, adm. direktør for Bonnier.

Michael Cordsen startede sin karriere i det danske datterselskab Bonnier Publications i 1978. I 1998 blev han adm. direktør for selskabet. I 2013 blev han også global magasinchef. Han fortsætter i begge stillinger, indtil han træder af.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs