MediaWatch

Danica Pension investerer 300 mio. i norsk tv-grafiker

Danica Pension har investeret trecifret million-beløb i den norske virksomhed Vizrt, der producerer grafiker til TV.

Danica Pension har indgået en aftale med den norske virksomhed Vizrt, der producerer grafiker til TV, om at skyde 300 mio. kr. ind i selskabet i bytte for præferenceaktier.

Det sker som et led i Danica Pensions satsning på direkte udlån, skriver Danica i en pressemeddelelese.

"Vi er glade for at foretage endnu en attraktiv direkte investering, som vi forventer vil give vores kunder et solidt afkast," siger Lars Thørs, der er chef for risikoaktiver i Danica Pension, i pressemeddelelsen.

Danica har planer om at foretage direkte investeringer for et tocifret milliardbeløb i løbet af de kommende år.

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs