MediaWatch

Kommunikationsforening har fundet ny direktør

Områdedirektør i bureauet Operate bliver ny direktør for Dansk Kommunikationsforening. Han afløser Sonja Sukstorff, som stopper efter 16 år.

Dansk Kommunikationsforening har fundet sin nye adm. direktør. Valget er faldet på Torben Dan Pedersen, som kommer fra en stilling som områdedirektør i kommunikationsbureauet Operate.

Det skriver Dansk Kommunikationsforening i en pressemeddelelse.

Torben Dan Pedersen overtager direktørstillingen efter Sonja Sukstorff, som stopper efter 16 år. Torben Dan Pedersen har tidligere været adm. direktør i Advice samt bl.a. kommunikationschef i Hjerteforeningen.

"Torben Dan Pedersen har været i branchen i over 25 år og kender både den og foreningen ud og ind. Den erfaring er guld værd, når vi som forening skal tilpasse os medlemmernes og fagets konstante udvikling," udtaler Dansk Kommunikationsforenings formand, Astrid Haug.

Den nye direktør har tidligere stået i spidsen for flere offentlige kampagner. Blandt andet stod han bag kampagnen om slukningen af det analoge tv-signal, som er den hidtil største offentlige kampagne.

Torben Dan Pedersen tiltræder sin nye stilling 1. maj.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs