MediaWatch

Kommunikationsforening har fundet ny direktør

Områdedirektør i bureauet Operate bliver ny direktør for Dansk Kommunikationsforening. Han afløser Sonja Sukstorff, som stopper efter 16 år.

Dansk Kommunikationsforening har fundet sin nye adm. direktør. Valget er faldet på Torben Dan Pedersen, som kommer fra en stilling som områdedirektør i kommunikationsbureauet Operate.

Det skriver Dansk Kommunikationsforening i en pressemeddelelse.

Torben Dan Pedersen overtager direktørstillingen efter Sonja Sukstorff, som stopper efter 16 år. Torben Dan Pedersen har tidligere været adm. direktør i Advice samt bl.a. kommunikationschef i Hjerteforeningen.

"Torben Dan Pedersen har været i branchen i over 25 år og kender både den og foreningen ud og ind. Den erfaring er guld værd, når vi som forening skal tilpasse os medlemmernes og fagets konstante udvikling," udtaler Dansk Kommunikationsforenings formand, Astrid Haug.

Den nye direktør har tidligere stået i spidsen for flere offentlige kampagner. Blandt andet stod han bag kampagnen om slukningen af det analoge tv-signal, som er den hidtil største offentlige kampagne.

Torben Dan Pedersen tiltræder sin nye stilling 1. maj.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs