MediaWatch

Svensk mediekoncern tabte over en halv milliard i 2014

Stampen Media Group fik et underskud på over en halv milliard i 2014. Bankgælden er dog halveret, og dermed står koncernen bedre rustet til fremtiden, siger direktøren.

- | Foto: PR-foto

Den svenske mediekoncern Stampen Media Group kommer endnu engang ud med et stort underskud, skriver Medie Världen.

Mediekoncernen, der står bag en række svenske lokalaviser såsom GP, Hallandsposten og Bohusläningen, fik i 2014 et underskud på 553 mio. sek. (ca. 434 mio. kr.) efter finansielle poster. Sammenlignet med året før er det dog en markant forbedring. I 2013 landede samme resultat på minus 862 mio. sek.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs