MediaWatch

Berlingske-profil i spidsen for "tredje debatspor" hos EB

Mads Kastrup, journalist og blogger på Berlingske, bliver ny opinionsredaktør på Ekstra Bladet. Han skal stå for mere debat om bl.a. religion og arkitektur, siger chefredaktør Poul Madsen.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Berlingskes Mads Kastrup skifter efter 24 år som journalist på Berlingske til ny opinionredaktør på Ekstra Bladet, der vil udvide avisens palet af debatstof.

"Mads Kastrup skal åbne et tredje debatspor hos os. Vi har allerede vores leder, som folk enten elsker højt eller at være uenige i, og Nationen, der er brølet fra dybet, og så vil vi nu lave et tredje spor med en mere styret debat med klummer, kronikker og længere debatindlæg. Jeg mener, at han er en af Danmarks skarpeste skribenter, og derfor glæder jeg mig meget til, at han starter på Ekstra Bladet," siger Poul Madsen til MediaWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs