MediaWatch

Berlingske-profil i spidsen for "tredje debatspor" hos EB

Mads Kastrup, journalist og blogger på Berlingske, bliver ny opinionsredaktør på Ekstra Bladet. Han skal stå for mere debat om bl.a. religion og arkitektur, siger chefredaktør Poul Madsen.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Berlingskes Mads Kastrup skifter efter 24 år som journalist på Berlingske til ny opinionredaktør på Ekstra Bladet, der vil udvide avisens palet af debatstof.

"Mads Kastrup skal åbne et tredje debatspor hos os. Vi har allerede vores leder, som folk enten elsker højt eller at være uenige i, og Nationen, der er brølet fra dybet, og så vil vi nu lave et tredje spor med en mere styret debat med klummer, kronikker og længere debatindlæg. Jeg mener, at han er en af Danmarks skarpeste skribenter, og derfor glæder jeg mig meget til, at han starter på Ekstra Bladet," siger Poul Madsen til MediaWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs