MediaWatch

JP-salgschef bliver ny konservativ partisekretær

Konservative har fundet deres nye partisekretær i Jyllands-Postens salgschef, Søren Vandsø, der har en lang fortid i partiet.

Salgschef i Jyllands-Posten, Søren Vandsø, skiftet bladhuset ud med politik, når han i næste måned overtager posten som konservativ partisekretær, skriver Altinget.

"Søren har det, som Det Konservative Folkepartis organisation og vores 11.000 medlemmer har brug for. Stor ledelsesmæssig erfaring, indgående kendskab til markedsføring og relationsopbygning og et solidt indblik i Det Konservative Folkepartis organisation og historie,” udtaler formand for Konservative, Søren Pape Poulsen, i en pressemeddelelse.

Som tidligere formand for Konservativ Ungdom, hovedbestyrelsesmedlem og formand for Det Konservative Folkeparti i Silkeborg-kredsen kender Søren Vandsø partiet særdeles godt.

Søren Vandsø, der kun nåede at være ansat i Jyllands-Posten i lidt under et år, afløser Martin Dahl, som fratrådte før jul ”efter gensidig aftale”.

Søren Vandsø tiltræder i sin nye stilling 16. februar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs