MediaWatch

JP-salgschef bliver ny konservativ partisekretær

Konservative har fundet deres nye partisekretær i Jyllands-Postens salgschef, Søren Vandsø, der har en lang fortid i partiet.

Salgschef i Jyllands-Posten, Søren Vandsø, skiftet bladhuset ud med politik, når han i næste måned overtager posten som konservativ partisekretær, skriver Altinget.

"Søren har det, som Det Konservative Folkepartis organisation og vores 11.000 medlemmer har brug for. Stor ledelsesmæssig erfaring, indgående kendskab til markedsføring og relationsopbygning og et solidt indblik i Det Konservative Folkepartis organisation og historie,” udtaler formand for Konservative, Søren Pape Poulsen, i en pressemeddelelse.

Som tidligere formand for Konservativ Ungdom, hovedbestyrelsesmedlem og formand for Det Konservative Folkeparti i Silkeborg-kredsen kender Søren Vandsø partiet særdeles godt.

Søren Vandsø, der kun nåede at være ansat i Jyllands-Posten i lidt under et år, afløser Martin Dahl, som fratrådte før jul ”efter gensidig aftale”.

Søren Vandsø tiltræder i sin nye stilling 16. februar.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs