MediaWatch

Dagens Medicin lancerer kommunalt nyhedsbrev

Kommunale ledere i sundshedssektoren får et nyt medie, når Dagens Medicin sender digitalt nyhedsbrev på gaden i næste måned.

Dagens Medicin udvider med et digitalt nyhedsbrev til kommunale ledere i sundhedssektoren, skriver Dagens Medicin på sin hjemmeside.

'Kommunal Sundhed' er navnet på nyhedsbrevet, som udkommer hver tirsdag og torsdag 44 uger årligt og er abonnementsfinansieret.

Nyhedsbrevet vil "leverere ny viden om den store og komplicerede opgave, det er at sikre de syge danskere det bedst mulige forløb mellem kommuner, hospitaler og almen praksis." Målgruppen er særligt alle kommunale ledere, som arbejder med sundhed og sygdom.

'Kommunal Sunhed' udgives af holdet bag Dagens Medicin, og udkommer første gang 3. februar.

Så mange har klaget over afslag på mediestøtte

Mediestof viger for markedsføring på Børsen

Dagens Medicin: Vi er en miniudgave af Børsen

Dagens Medicin lander årsresultat på 1,6 mio.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs