MediaWatch

Dagens Medicin lancerer kommunalt nyhedsbrev

Kommunale ledere i sundshedssektoren får et nyt medie, når Dagens Medicin sender digitalt nyhedsbrev på gaden i næste måned.

Dagens Medicin udvider med et digitalt nyhedsbrev til kommunale ledere i sundhedssektoren, skriver Dagens Medicin på sin hjemmeside.

'Kommunal Sundhed' er navnet på nyhedsbrevet, som udkommer hver tirsdag og torsdag 44 uger årligt og er abonnementsfinansieret.

Nyhedsbrevet vil "leverere ny viden om den store og komplicerede opgave, det er at sikre de syge danskere det bedst mulige forløb mellem kommuner, hospitaler og almen praksis." Målgruppen er særligt alle kommunale ledere, som arbejder med sundhed og sygdom.

'Kommunal Sunhed' udgives af holdet bag Dagens Medicin, og udkommer første gang 3. februar.

Så mange har klaget over afslag på mediestøtte

Mediestof viger for markedsføring på Børsen

Dagens Medicin: Vi er en miniudgave af Børsen

Dagens Medicin lander årsresultat på 1,6 mio.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs