MediaWatch

TDC forfremmer finansdirektør efter "ekstraordinær indsats"

På baggrund af flotte resultater sidste år, forfremmer TDC deres koncernfinansdirektør til viceadministrerende direktør.

Tele- og tv-koncernen TDC forfremmer koncernfinansdirektør, Pernille Erenbjerg, til viceadministrerende direktør, oplyser TDC i en fondsbørsmeddelelse.

Forfremmelsen kommer efter en ekstraordinær indsats og flotte resultater i 2014, lyder det fra TDC.

Samtidig oplyser TDC, at koncerndirektør Miriam Igelsø Hvidt, der har ansvar for TDC HR og Stakeholder Relations, fratræder til fordel for en stilling som direktør i en "betydelig dansk virksomhed."

Miriam Igelsø Hvidt fratræder senest i løbet af februar 2015.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs