MediaWatch

SBS overtager radiosalg for Fynskes Klubben

SBS Discoverys salgsnetværk skal fremover varetage salget af nationale radiokampagner for Fynske Mediers radiostation Klubben.

Fra 1. januar indgår SBS Discovery og Fynske Medier alliance om, at nationale radiokampagner fremover skal ske gennem SBS’ salgsnetværk. Det skriver SBS Discovery i en pressemeddelelse.

”Som den største udbyder af nationale radiokampagner er det vigtigt for os at stå stærkt i alle dele af landet. Vi har i mange år selv været godt repræsenteret med vores egne brands på Fyn, men med det nye samarbejde med Klubben har vi en ugentlig dækning på hele 65% på Fyn. Det er vigtigt i vores konkurrence med andre mediegrupper,” siger adm. direktør i SBS Discovery Radio, Jim Receveur, i meddelelsen.

Foruden SBS Discoverys egne radiostationer har salgsnetværk foruden Fynske Medier partnerskaber med en række andre regionale radiostationer VLR, Radio ANR, Radio Skala, Radio ABC og Radio Viborg.

Siden 1. august har Fynske Medier samtidig solgt SBS Discoverys lokale radiospots på Fyn.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs