MediaWatch

Læsertal: Magasin-højdespringere lander igen

Væksten flader ud for Egmont og JSL i de nye læsertal for 2. og 3. kvartal, mens de største magasinudgivere, Aller og Bonnier, ser tilbagegang det seneste halvår.

Egmont og JSL Publications, som nordjyske købte ved årsskiftet, står stadig solidt blandt læserne af printmagasiner, hvor de to huses magasiner i 2. og 3. kvartal i snit gik henholdsvis 3,1 og 6,19 pct. frem. Men væksten er taget af i forhold til den fremgang på 11 pct., de begge nåede i TNS Gallups læsertal for årets første seks måneder.

Hos JSL er det stadig Bilekspressen, som har fart på med en fremgang på 33,33 pct. Dermed nåede bladet op på 60.000 læsere mod de 45.000 i første halvår. I den anden ende ligger udgiverens magasin for hundeejerne, Vi med Hund, der i sommerhalvåret går tilbage med 11,3 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs