MediaWatch

Fodbold og finansstof populær podcasting

Der blev hentet 24syv-programmer til tidsforskudt lytning dobbelt så mange gange i oktober som i 2013, viser opgørelse fra radioen.

Radio24syv oplever i år en mærkbar stigning i tidsforskudt lytning, det vil sige programmer, som hentes og høres via podcasts eller radio24syv.dk.

Det er lytning, som i dag ikke registreres af Gallups radiometer.

I oktober 2013 blev programmer fra 24syv hentet 555.000 gange, men i oktober 2014 er det steget til 1,1 mio. gange.

Det er især taleprogrammer som fodboldmagasinet Fodbold FM, det daglige finans- og erhvervsprogram Millionærklubben, Simons Jul og Jan Elhøj i Bæltestedet og radioens daglige debatprogrammer, der også lyttes tidsforskudt.

”Det er gået stærkt. Bare de sidste tre måneder har vi oplevet en stigning på over 300.000 podcasts. Det er et glimrende eksempel på, hvordan den teknologiske udvikling skaber muligheder, vi slet ikke havde tidligere,” siger direktør Jørgen Ramskov, 24syv i en pressemeddelelse.

DR er i disse dage ved omlægge sin analysemetode og har derfor ikke aktuelle tal på tidsforskudt lytning af P1, oplyser DR Medieforskning.

Radio24syvs ugentlig dækning baseret på flow-lytning balancerer på 350-400.000 lyttere, mens P1 befinder sig omkring 700.000.

Ny radiomåling skal opsamle al digital lytning

Top 20: 'Monte Carlo' udfordrer Monopol-Mads 

'Mads og Monopolet' hitter som sommer-podcasts

Nyheder topper på Radio 24syvs podcast-liste

DR og 24syv vil have tjek på podcast-lytning 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs