MediaWatch

TV 2 skærper fokus på eksterne produktioner

Malene Lei Raben skal som ny produktions- og rettighedschef stå i spidsen for fem medarbejdere, der bl.a. skal holde tråd i de eksterne produktioner og udnyttelse af programmerne på tværs af platforme.

TV 2 forventer, at den nuværende efterspørgsel på danskproduceret indhold fortsætter. Derfor opretter stationen en ny enhed for ekstern produktion, der får nyansættelsen Malene Lei Raben i spidsen. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Hun får titlen som produktions- og rettighedschef og skal lede enheden på i alt fem medarbejdere. Malene Lei Raben er jurist med speciale i tv og film. Hun har tidligere været adm. direktør for koncertstedet Vega og produktionsselskabet Blu og er derudover kendt som paneldeltager i ”Smagsdommerne” på DRK.

Hun får til opgave at sikre TV 2 de optimale arbejdsgange, der skal sikre udnyttelsen af indhold på tværs af kanaler og platforme, lyder det fra Anne Engdal Stig Christensen, programdirektør hos TV 2.

”Valget er faldet på Malene Lei Raben, da hun med sin højtrespekterede faglighed i ryggen og indgående erfaring på tv-området besidder de helt rigtige kompetencer til jobbet. Med Malene i spidsen for vores nye samlede enhed for ekstern produktion, er vi rustet til at servicere alle platforme og samtidig sikre den koordinering og tænkning på tværs, som er et af hovedelementerne i TV 2s nye digitale strategi,” siger hun i pressemeddelelsen.

Malene Lei Raben starter i stillingen 1. maj 2015.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs