TV 2 skærper fokus på eksterne produktioner

Malene Lei Raben skal som ny produktions- og rettighedschef stå i spidsen for fem medarbejdere, der bl.a. skal holde tråd i de eksterne produktioner og udnyttelse af programmerne på tværs af platforme.

TV 2 forventer, at den nuværende efterspørgsel på danskproduceret indhold fortsætter. Derfor opretter stationen en ny enhed for ekstern produktion, der får nyansættelsen Malene Lei Raben i spidsen. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Hun får titlen som produktions- og rettighedschef og skal lede enheden på i alt fem medarbejdere. Malene Lei Raben er jurist med speciale i tv og film. Hun har tidligere været adm. direktør for koncertstedet Vega og produktionsselskabet Blu og er derudover kendt som paneldeltager i ”Smagsdommerne” på DRK.

Hun får til opgave at sikre TV 2 de optimale arbejdsgange, der skal sikre udnyttelsen af indhold på tværs af kanaler og platforme, lyder det fra Anne Engdal Stig Christensen, programdirektør hos TV 2.

”Valget er faldet på Malene Lei Raben, da hun med sin højtrespekterede faglighed i ryggen og indgående erfaring på tv-området besidder de helt rigtige kompetencer til jobbet. Med Malene i spidsen for vores nye samlede enhed for ekstern produktion, er vi rustet til at servicere alle platforme og samtidig sikre den koordinering og tænkning på tværs, som er et af hovedelementerne i TV 2s nye digitale strategi,” siger hun i pressemeddelelsen.

Malene Lei Raben starter i stillingen 1. maj 2015.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også