MediaWatch

MTG holder Rusland-løsning tæt til kroppen

MTG er fåmælte om, hvilke løsninger de arbejder på for at imødekomme den nye, kontroversielle russiske medielov. "Det er en hård situation, som vi gerne så, at vi ikke var en del af," siger adm. direktør Jørgen Madsen Lindemann.

Foto: David Goldman/AP/Polfoto/Arkiv

Investorer, bankanalytikere og andre nysgerrige må vente i spænding på den skandinaviske tv-koncern Modern Times Groups (MTG) træk i føljetonen om Ruslands nye, kontroversielle medielov.

MTG's danske topchef Jørgen Madsen Lindemann og den svenske økonomidirektør Mathias Hermansson var således fåmælte om situationen, da de i dag tog imod spørgsmål fra bankanalytikere i forbindelse med selskabets regnskab for tredje kvartal.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs