MediaWatch

MTG holder Rusland-løsning tæt til kroppen

MTG er fåmælte om, hvilke løsninger de arbejder på for at imødekomme den nye, kontroversielle russiske medielov. "Det er en hård situation, som vi gerne så, at vi ikke var en del af," siger adm. direktør Jørgen Madsen Lindemann.

Foto: David Goldman/AP/Polfoto/Arkiv

Investorer, bankanalytikere og andre nysgerrige må vente i spænding på den skandinaviske tv-koncern Modern Times Groups (MTG) træk i føljetonen om Ruslands nye, kontroversielle medielov.

MTG's danske topchef Jørgen Madsen Lindemann og den svenske økonomidirektør Mathias Hermansson var således fåmælte om situationen, da de i dag tog imod spørgsmål fra bankanalytikere i forbindelse med selskabets regnskab for tredje kvartal.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs